Üdvözlöm a Kerületi Újság - kerületi hírek oldalon.   A kijelölt szöveg felolvasásához kattintson a hangszóróra! Üdvözlöm a Kerületi Újság - kerületi hírek oldalon. GSpeech

"Tegnap este megnéztem a Jokert. Nem nyűgözött le túlzottan, de ezt hagyjuk is. Ami miatt írok, az az, hogy a Corvin mozi termében több 9-10 éves gyerek is ült, méghozzá felnőtt kísérő nélkül!

Biztos vagyok abban, hogy ezzel egy időben a Westend mozija is tele volt - kísérővel vagy kísérő nélkül - 10 év körüli gyerekekkel. Nem, nem vagyok naiv, tudom, hogy sok minden változott az elmúlt 20 évben, tudom, hogy véres krimit, horrort néznek már 4-5 éves gyerekek is tízezerezerszám Magyarországon, hozzáférnek számtalan módon szülők nélkül vagy szülői felügyelettel. DE.

Kérném azokat, akik olvassák most ezt, egyetértenek velem, és lehetőségük van konkrét lépéseket tenni, hogy lépjenek a gyerekek és mindannyiunk érdekében.

Ha cigarettát elvileg nem vásárolhat 18 éven aluli magyar állampolgár, úgy bizonyos filmeket moziban ne láthasson egy gyerek. Ne hunyjunk szemet afelett, hogy kiskorúak öldöklést néznek. Ne tárjuk szét a kezünk, hogy “ilyen a világ”. Kapjanak a mozik felhatalmazást arra, hogy 12-16-18 éven aluliaknak nem ajánlott filmekre ne engedhessék be a 12-16-18 éven aluliakat.

A jelen szabályozás szerint - ha jól tudom - csak ajánlás van érvényben. Mozik esetén jó lenne ezen változtatni." - Írja Facebook posztjában az énekes.

Ossza meg az információt!

Kerületi Újság a Facebookon - Kövessen minket!

A Budapest rovat további hírei

Szeretünk Csángók II. 2019. november 21. 19 óra Színházterem, Duna Palota Fővédnökök: Schmittné Makray Katalin, olimpiai ezüstérmes tornász Mádl Dalma , a Katolikus Karitász Jószolgálati Nagykövete...
Sally Porter gyakran elveszíti az időt. Nem tudja, hogyan került a metróba, miért vannak festékfoltok a blúzán...
A Fonó Budai Zeneház 2019-ben ismét elnyerte a MagyarBrands díjat, Kiváló Fogyasztói Márka kategóriában.
November 16-17-én Siófokon évadzárót ünnepelnek a 16. K&H mozdulj! Balaton maraton és félmaratonon.
2020-ban is egyedülálló programokkal, szuperprodukciókkal és világsztárokkal érkezik a Budapesti Nyári Fesztivál.
A 22-szeres EVEREST CSÚCSMÁSZÓ, Ngima Nuru Sherpa Magyarországon!
Vigadó, 2019. december 1. Karmester: Dénes István Közreműködik: Fejes Krisztina – zongora, Kállai Ernő – hegedű, és a Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekara Vajda János: Filharmóniai ünnepi...
Világklasszisok a Fonóban! A város legjobb táncházai és toplistás zenék mellett nemzetközi szinten is elismert magyar és külföldi művészek szerepelnek a Fonó november-decemberi programjában....
Megnyitó 2019. november 12-én, kedden 18 órakor
A Cityrocks által szervezett KecskemétRocks2019 könnyűzenei flashmobon több mint 500 hangszeres és énekes adott elő 12 slágert.

A címlapról ajánljuk

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

hirdetés

Szolgáltatások Budapesten

Olvasói blogok

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Könyvajánló

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
A kijelölt szöveg felolvasásához kattintson a hangszóróra! Kerületi Újság felolvasó