Egyre közeledik a karácsony, amikor mindenki izgatottan várja a családi vacsorát, majd az ajándékokat a fa alatt.

Azonban nem is gondolnánk, de rengeteg embernek gondot okoz az ajándékok becsomagolása, hiszen nemcsak az a fontos, hogy szép legyen a csomagolás azonban az is,hogy a kibontás előtt ne tudja az illető, hogy valójában mit is fog kapni. Ebben az időszakban a legtöbben megrohamozzák a bevásárlóközpontokat, ahol manapság már egyre több üzlet ajándék csomagolást is vállal, hiszen ezzel a módszerrel egy nagy terhet levesznek a vásárlók válláról. Azonban rengeteg olyan ember van, aki személyessé szeretné tenni az ajándék csomagolását és természetesen pénzt is szeretne spórolni, īgy inkább saját kezüleg készíti a csomagolást. Igaz még majdnem két hét van szentestéig, azonban úgy gondoltam ha már megvettem az ajándékokat el is kezdem becsomagolni. 

Elhatároztam,hogy ebben az évben különlegessé szeretném tenni az ajándékok csomagolását, így rengeteg videót néztem, hogy mivel lehetne szebbé tenni akár egy egyszerű papírzacskót vagy esetleg egy dobozt is. Azon kívül, hogy rengeteg hasznos ötletet találtam, két weboldalon is találtam olyan információkat a karácsonyi ajándékozásról, amit sosem gondoltam vona.

Az első ötletet egy külfödi virágkötő hölgy oldalán találtam, aki szalagból egy különleges karácsonyfát várázsolt az ajándékokra, hiszen ezzel is egyedibbé tette az ajándékokat és nem töltött el vele rengeteg időt.

A másik nagyon érdekes dolgot egy webshop oldalán találtam, akik egy kutatást, majd az eredményből egy videót is készítettek. Az egész kutatás a karácsonyi ajándékok csomagolásáról szól, hiszen egy agyi szkenner segítségével vizsgálták, hogy a férfiak a kemény vagy a puha csomagolású ajándékokat kedvelik valójában.

Úgy gondolom,hogy ez minden hölgynek érdekes lehet, hiszen mindenki szereti látni, ha családtagjaink örülnek az általunk választott ajándékoknak.

https://www.trendhim.hu/press/a-ferfiak-tenyleg-tudjak-hogy-mit-szeretnenek

Kormányablak hírek

A hírcsatorna nem található.

Még több írás a blog rovatból

A gyorsabb áthaladás ILLÚZIÓJÁNAK érdekében, kérjük fáradjanak az önkiszolgáló kasszákhoz!
Csütörtök este 6 óra, munka utáni bevásárlás, hatalmas sorok a kőbányai Sibrik Lidlben.
Átfógó, a teljes lakosságot célzó pénztárosképzést indítottak a kiskereskedelmi láncok Magyarországon.
Az első Samsung készülékem. Nem biztos, hogy a következő is ez a márka lesz.
Ha egy 7 évessel megy vásárolni az ember, gyakran nehéz kérdésekre kell válaszolnia.
Beszélgetésekben rendszeresen előjön a téma és mindig meglepődök ismerőseim naivitásán vagy rossz memóriáján.
A videó a Pesti úton készült. Jól demonstrálja a veszélyhelyzetet.
Janka ebben a videóban saját történetét meséli el – az általánosítás szándéka nélkül.
A politika beteg módon rátelepszik az emlékezetre. Véleménycikk.
Egy nő először mentálisan, majd fizikailag hagyja el a férfit. A Világ szerintem blog írása.