Szeretném bemutatni Kőbánya egyik büszkeségét. Tóth Ádám, 32 éves, feleségével és 2 kislányával él Budapesten.

Az elmúlt években Magyarország legjobb elit akadályfutója volt: tavaly például a Spártában rendezett Spartan Race Trifecta hétvégén mindhárom számban első lett, az andorrai Európa Bajnokságon ötödik lett, és részt vett többek között az USA-ban rendezett Világbajnokságon is.

Idén tavasszal gerincsérvet diagnosztizáltak nála, nyáron megműtötték, újra meg kellett tanulnia járni, most pedig a rehabilitációval telnek mindennapjai. De nem adja fel, vissza akar térni a versenyzéshez. Az ehhez vezető út egyik állomása, hogy a családját - a feleségét és a két kislányát - egyszerre a nyakába tudja venni. 

Jövő áprilisban rendezik meg a Fjällräven Polar 330 km-es skandináviai kutyás szánhúzó túráját. Az erre való kijutást tűzte ki célul. Mínusz 30 fok, hóvihar, metsző sarki szél: Az emberek a hazai, nem túl zord tél után áprilisban már inkább vágynak a melegre, ehelyett ő kutyaszánra pattan, hogy frissen újra felépített testét kipróbálja a nomád körülmények között.

Ahhoz, hogy sikerüljön a visszatérés ezen fontos állomása, egy verseny keretén belül december 15-ig neki kell a legtöbb szavazatot összegyűjtenie Közép-Európában. Ő most így tud versenyezni.
Eddig már nagyon sok embert elért, mögötte áll a Magyarországon is egyre népszerűbb Spartan Race sokezeres rajongói tábora, de a győzelemhez még nagyon sok szavazatra van szüksége.

Nem titkolt célja, hogy a története minél több emberhez eljusson.

A szavazáshoz szükséges link:
 
https://polar.fjallraven.com/contestant/?id=4797&backpage=1&order=popular&fbclid=IwAR21mcrGQ4oKFkLyop-VGZx7jGyZ3KHq8K48kX4bBSwouN-bNqCRJP_ls2A&fbclid=IwAR1mcO80dqGGJiKY07SOO2Ro3OkrOXQ2pgRGOdWhmCKhl-GNOG5iVt9If6s
 
Youtube:
https://youtu.be/-uoiR5tNClI
 
Tóth Ádám OCR
elit akadályfutó
+36 20 995 6757
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.